U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Sporthistorische fietstour

 


Exclusieve fietstour met Haagse sportbaron

Tijdens deze fietstocht komt u langs de belangrijkste plaatsen waar Vaderlandse en dus ook Haagse sportgeschiedenis geschreven is. Van de Haagse wielerbanen tot het eerste tennispark van Nederland, van het Malieveld en het Binnenhof naar Clingendael. 

Al deze Haagse plekken hebben hun eigen sporthistorie. U hoort interessante verhalen die daarbij horen. En de Baron vertelt u leuke sportanekdotes.


Het eerste beroepsvoetbal of voetballen tegen het Engelse team? De rol van de vrouw in de vroege sporten? Sport in de eerste of de tweede wereldoorlog? Het oudste golfclubhuis? Tennis door de eeuwen heen? Desgevraagd kunnen al deze thema’s aan bod komen. U kunt zelf bepalen over welke sporten u het meest te weten wilt komen. Maar geef dit wel tijdig aan ons door, zodat de Baron zich daarop voor kan bereiden.

 

Tijdsduur: 2 uur

€ 29,00 euro per persoon, inclusief fietshuur
€ 17,00 per persoon wanneer u op uw eigen fiets komt

Aantal deelnemers: minimaal 6 personen , maximaal 12 personen per gids

 

Te boeken op een door u gewenste dag en tijdstip, indien de Baron beschikbaar is.

U kunt ook met minder personen deelnemen aan een fietstour, u betaalt dan voor het minimum aantal aangegeven personen.

De fietsen kunnen ook worden gebracht en opgehaald op een door u gewenst start- en eindpunt in Den Haag (tegen meerkosten).