U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


meer reviews


    "Wij hebben erg genoten van onze wandeling. Het was heel leuk en informatief.         Onze gids kon boeiend vertellen en
heeft een prima mix geleverd tussen historie       en leuke anekdotes, die we bijna geen van allen kenden" (T.S. Voorburg,                   november 2013)

 "Hartelijk dank voor de leuke tour. De high tea was prima verzorgd en lekker"  (W.G. Stompwijk, november 2013)

"Graag wil ik je bedanken voor de geweldige stadswandeling die wij gister hebben gemaakt. Zoveel zielen zoveel vragen, maar hij wist overal een antwoord op te geven. Kortom het was een zeer geslaagd, onvergetelijk personeelsuitje"  (G.M. Den Haag, juli 2013)

"Het hoofdgerecht (rijsttafel) was heerlijk echter sommige hadden nog trek. Dessert was prima en daarna nog koffie/thee met spekkoek. Verder alleen maar positieve reacties op de rondleiding en toch ook het eten"  (R.O. Zoetermeer, juni 2013)

"De wandeling was super, hij had nog uren door kunnen gaan. Bedankt voor de goede organisatie" (RvE, april 2013) 

"De familie heeft genoten van de wandeling en de lunch! Lekker gewandeld en heerlijk gegeten"  (M.P. Amersfoort, april 2013)

"De gasten hadden het naar hun zin gehad, dus ik ga je zeker vaker meenemen!" (B.B. Den Haag, oktober 2012)

" Ik wil je hartstikke bedanken voor de gezellige rondleidingen. Iedereen, zonder uitzondering, vond het geweldig"  (J.P. Den Haag, oktober 2012)

" Bedankt voor het goed verzorgde weekend"  (P.H. Roosendaal, oktober 2012)

"Gisteren is er een gids van jullie meegegaan met de bustocht door Den Haag. Men was heel erg enthousiast over de gids. Ze zijn meer dan tevreden, hebben leuke dingen gezien en heel veel leuke informatie gekregen"  (A.W. Amsterdam, juli 2012) 

"Ik wilde je bedanken voor de goede service. De dames waren unaniem tevreden met hun gids. Bedankt voor de goede zorgen" (J.U. Ulestraten, november 2011) 

"Graag wil ik u bedanken voor de fantastische stadsgids afgelopen donderdag. Mijn collega's hebben genoten van het prachtige Den Haag, maar ook de stadsgids deed het op zo een leuke manier dat het extra genieten was"  (M.P. Arnhem, november 2011)

"Alles is naar wens verlopen! We hadden er natuurlijk ook schitterend weer bij! Het is helemaal top geweest!" (H.S., oktober 2011)  

"Het was uitstekend, zowel het eten als de wandeling. Veel positieve reacties gekregen."  (R.V., Den Haag, september 2011)  

"Met heel veel plezier denken wij allen terug aan afgelopen zaterdag! Jammer dat het onafgebroken heeft geregend maar niemand die daarover heeft geklaagd"  (I.d.B Den Haag, april 2011)