Menu Sluiten

Grachtenpracht rondvaart en stadswandeling Den Haag

Haagse Grachtenpracht en Highlights tour: Ontdek Den Haag!

Stap aan boord voor een rondvaart voor een onvergetelijke ervaring in het hart van de Koninklijke stad Den Haag. De Haagse Grachtentour, in combinatie met een wandeling, biedt jou de perfecte combinatie van geschiedenis, cultuur en ontspanning, allemaal in één unieke belevenis.

Tijdens deze tour neemt onze ervaren gids je mee op een fascinerende wandeling door de historische straten van Den Haag. Gedurende anderhalf uur wandel je langs eeuwenoude gebouwen, vorstelijke paleizen en statige lanen.

Na deze boeiende wandeling is het tijd om te genieten van een vaartocht op de betoverende Haagse grachten.
Stap aan boord van een open boot en laat je verrassen door de adembenemende uitzichten die Den Haag vanaf het water te bieden heeft. Terwijl je langs pittoreske bruggen en historische gebouwen glijdt, kun je heerlijk ontspannen de pracht van de stad in je opnemen.

De combinatie van een stadswandeling en een vaartocht maakt deze tour perfect voor zowel geschiedenisliefhebbers als degenen die gewoon willen genieten van de sfeer van Den Haag. Onze deskundige gids zal je onderweg anekdotes en interessante feiten vertellen.

Mis deze kans niet om Den Haag vanuit twee unieke perspectieven te ontdekken – te voet en vanaf het water. Of je nu een local bent of de stad voor het eerst bezoekt, de Haagse Grachtentour belooft een onvergetelijk avontuur vol charme en inzicht.


Duur van de wandeling en groepsrondvaart: totaal circa drie uur
Prijsindicatie: € 35,00 per persoon, incl. btw (vanaf acht personen)
Te boeken van april tot (half) oktober
Startpunt en startijd in overleg.
Een privéboot voor je gezelschap inzetten is ook mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Een wandeling boeken of informatie aanvragen?
Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.