U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


Reviews

Haagse Gravin EventsHaagse Gravin Events

 

Wat zeggen deelnemers van onze tours als wij vragen naar hun ervaringen met onze stadswandelingen, fietstours, arrangementen en bustours?

 

 


"Het was zeker een hele leuke wandeling. We hebben allen de kou getrotseerd. Dit was dan ook iets waar de gids niets aan kon veranderen. Wij komen zeker nog een keer terug als het beter weer is om bijvoorbeeld de Schilderswijk dan wel de archipelbuurt te bezoeken (E.B., maart 2018)
 

"Wij hebben vandaag een hele leuke, leerzame en fijne stadswandeling gehad met uw gids. De anekdotes werden op een leuke, onderhoudende manier verteld. Onze hartelijke dank daarvoor! (T.V., mei 2017)


"Het was erg leuk. Het is allemaal goed gegaan en de sfeer zat er goed in, mede dankzij de rondleiders" (H.T. Den Haag, mei 2017)

"We hebben genoten ! Prachtig weer en wat een heerlijke stad ! Ik raad dit iedereen aan te doen ! Heel hartelijk dank , ook namens de andere dames en we komen zeker keer terug !!" 
(R.v.G. Strijen, maart 2016)

"Een van de (vele) redenen waarom we nogmaals Den Haag zullen bezoeken is de stadswandeling met bezoek aan het auritshuis onder leiding van de onovertroffen gids" (H.v.C. Belgie, maart 2016)

"De wandelingen waren heel geslaagd" (J.M. Vinkeveen, januari 2016)

"De fietstocht was prachtig. Een geweldige gids. We hebben genoten" (oktober 2915)

"Graag wouden we u nog eens bedanken voor de mooie activiteiten. Lunch was zeker oke! En zijn moe en voldaan en tevrede thuis geraakt." (N.J. Boechout, mei 2015) 

"We hebben enorm genoten van de fietstocht. Het waren hele fijne fietsen en de gids heeft ons heel boeiend over Den Haag verteld. Al met al heel tevreden en alles naar wens" (T.H. Hillegom, mei 2015)

"Het Mauritshuis was prachtig en uw gids heeft ons veel verteld" (H.V. Amsterdam, januari 2015)

"De gids had zich heel goed voorbereid en de groep heeft ervan genoten! Het weer was helaas niet geweldig maar gelukkig droog. Compliment voor de citaten en de Indische accenten. Ik houd u en uw wandelingen in gedachten en zal ze zeker aanbevelen" (J.R. Den Haag, november 2014)

"Het was uitstekend! Van mijn collega's niets dan lovende woorden, Ik ben zelf met de gids door China Town gewandeld, zij deed het heel goed, bedankt en misschien tot een volgende keer"
(A.L. Rotterdam, oktober 2014)

"Ik wil jullie organisatie en de gids bedanken voor de rond Tour" (T.T. oktober 2014)

"De gids heeft ons op een perfecte wijze de hoogtepunten van Den Haag laten zien. 
Hij was ruim op tijd en een enthousiast verteller hij weet heel veel van de geschiedenis en de historie van de gebouwen. Het klikte heel goed tussen hem en ons" (M.B. september 2014)

"Alles was perfect voor elkaar zaterdag! We hebben enorm genoten. Er was wat miscommunicatie over de duur van de wandeling, maar daar had niemand problemen mee. De gidsen waren enthousiast en de locatie heel goed" (S.L. Hattem, september 2014)

"Het was een zeer geslaagde wandeling, waarbij de gids uitgebreid de tijd nam voor haar verhaal en voor vragen. Mooie, lange wandeling, waarbij het weer ook meewerkte natuurlijk. De groep was geinteresseerd en heel ingenomen met deze wandeling. Ze zeiden dat Den Haag de mooiste stad van Nederland (“Holland”) is. Dat vleit ons Hagenaars, uiteraard. Maar dat het mooier is als Rotterdam staat wel vast…." (Den Haag, september 2014)

"De wandeling was perfect!! De gids deed het heel leuk en relaxed" (M.d.L. Den Haag, september 2014)

"Bedankt voor de leuke en leerzame rondleiding! Wij hebben ervan genoten"  
(J.K. Den Haag, juli 2014)

"Heb inmiddels de klant gesproken over het bezoek aan Den Haag en Scheveningen op 13 en 14 juni jl. en ze zijn heel tevreden"  (J.H. Deventer, juni 2014)


"Bij deze wil jullie bedanken voor jullie inzet tijdens de “Den Haag Highlights Tour” die we deden op zaterdag 7 juni. Mede dankzij jullie inzet mogen we gerust stellen dat ons weekend in en om Delft een groot succes is geworden "  (F.S. Oppuurs, België, juni 2014)

"Nogmaals bedankt, goed georganiseerd" (N.d.V. Den Haag, mei 2014)

"De tour is heel goed ontvangen. Hartelijk dank hier voor" (M.v.W. Den Haag, april 2014)

"We hebben het erg leuk gevonden en de nieuwe fietsen waren een hit! Behalve dat ze er mooi uitzagen, zaten ze ook erg lekker" (M.v.d.K Den Haag, april 2014)

"Bedankt voor de goede organisatie" (M.d.J. Driebergen, april 2014)

"De wandeling afgelopen woensdag van ons "groepje" is uitstekkend bevallen.
De gids vertelde ons allerhande dingen over Den Haag die wij niet wisten. Bedankt voor de goede zorg" (T.d.J. Rotterdam, februari 2014)

meer........