Menu Sluiten

Van Gogh wandeling Den Haag

van gogh wandeling

In de voetsporen van Vincent van Gogh

Met deze stadswandeling treed je letterlijk in de voetsporen van Vincent Van Gogh. Vincent van Gogh woonde een aantal jaren in Den Haag en begon hier met tekenen. Vincent van Gogh werd geboren in 1853. In 1869 kwam hij in Den Haag terecht. In Den Haag kreeg Vincent schilderles van de beroemde kunstenaar Anton Mauve.

In deze bijzondere wandeltocht duiken we in het artistieke verleden van de beroemde Nederlandse kunstenaar Vincent van Gogh. Ontdek de plekken waar hij woonde en werkte. Wist je dat Van Gogh hier zijn passie voor tekenen ontdekte?

Niet alleen richten we ons op Van Gogh zelf, maar we zullen ook andere schilderende tijdgenoten verkennen, waardoor je een breder perspectief krijgt op het artistieke klimaat van die tijd.

Tijdens de wandeling met onze gids hoor je alles over zijn “Haagse” leven en over de mensen die model voor hem stonden. Je loopt door de straten, waar Van Gogh in de 19de eeuw ook ooit liep. En je bezoekt de plekken die hij getekend en geschilderd heeft in Den Haag. Hij maakte hier vele stadsgezichten.

Wandeling langs onder andere Plaats, Molenstraat, Westeinde, Prinsegracht en Dunne Bierkade.


Duur van de wandeling: twee uur
Prijs: € 19,00 per persoon, inclusief btw (vanaf zes personen)
Maximaal 10 personen

Te boeken op een door jullie gewenste dag en tijdstip

Je kunt ook met minder personen deelnemen aan een wandeling. Je betaalt dan voor het minimum aantal aangegeven personen.

Een wandeling boeken of informatie aanvragen?
Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.